Personlig Assistans


Inspirera Assistans är ett assistansbolag med tid och engagemang. Hos oss blir du som kund sedd, hörd, respekterad och får aktivt delta i utformningen av din assistans utifrån dina önskemål, förutsättningar och behov. Vi arbetar aktivt för att höja statusen för yrkesgruppen personliga assistenter. Ett yrke som ställer oerhört höga krav på den som utför det.


Våra kunder

Att vara assistansberättigad och anlita Inspirera Assistans innebär att man ges en möjlighet att leva ett självständigt liv på egna villkor och utifrån egna förutsättningar. Som kund hos oss har du inflytande över hela din assistans. Du bestämmer assistansens innehåll, utförande och rekrytering. Om du vill ha hjälp och råd är vi självklart delaktiga i den grad du önskar i samtliga aspekter som rör din assistans.

Varje människa är unik, med unika behov och önskemål. Vårt mål är att hjälpa varje kund att hitta rätt assistent för uppdraget. Inspirera Assistans finns alltid i våra kunders närhet. Vi tror på tillgänglighet och regelbunden kontakt för att hålla en hög kvalitet i vårt arbete. Vi finns i Söderköping med omnejd, men även om du finns i en annan del av landet är du varmt välkommen att kontakta oss. Allting går att lösa!

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på: info@inspireraomsorg.se eller 070-618 02 32. Du behöver inte vara kund för att ringa oss. Vi kan assistans och kan vara behjälpliga kring allt som rör assistans, myndighetskontakter och övriga frågor som uppkommer när man har eller ska ansöka om personlig assistans.


Våra assistenter

Inspirera Assistans satsar på personalen. Att vara personlig assistent är ett mycket svårt arbete och genom fortbildning och kompetensutveckling ger vi vår personal verktyg för att kunna göra ett professionellt arbete med hög kvalitet. Vi vill att våra assistenter ska bidra med engagemang, glädje och intresse för våra kunder och vår verksamhet. Vår personal är vår viktigaste resurs! De omsätter våra mål och vår värdegrund i praktiken och det sker med glädje, respekt och integritet.